Skip to main content
AlgemeenSoftwareUpdatesZonder categorie

BDO kiest weer voor E2A

By 9 april 2021No Comments

09 april 2021

Easy2Analyse ontsluit banktransacties voor BDO

Beheersing van geldstromen is essentieel voor een gezonde en succesvolle bedrijfsvoering. Voor ondernemers en adviseurs is het daarom noodzakelijk een goed inzicht te hebben in het geldverkeer. Bijvoorbeeld voor liquiditeitsplanning en financieringsvraagstukken.

Omdat de aandacht niet mag verslappen vereist dit een continue  en robuust proces. Vooral als het aantal ingaande en uitgaande geldtransacties, het aantal betrokken bankrekeningen en de bestandsformaten niet eenduidig zijn is er een uitdaging. Bijvoorbeeld bij het normaliseren van de transacties en uiteraard het garanderen van een robuuste, snelle verwerking.

BDO heeft besloten om deze uitdaging op te lossen met de software Easy2Analyse.

‘De toevoeging van dit component aan ons data-platform stelt ons instaat om bepaalde onderdelen op het gebied van Audit Automation verregaand te automatiseren. Door deze uitbreiding op onze bestaande samenwerking verhogen wij de efficiënte verwerking van deze bank gerelateerde datastromen.’

drs. J.A.(Alexander) Leppink RA – Partner BDO Digital.

De keuze  voor Easy2Analyse onderstreept de goede samenwerking tussen Easy2Analyse en BDO. Sinds 2019  faciliteert Easy2Analyse de verwerking van auditfiles financieel. Daarmee zijn inmiddels meer dan 1,2 miljard transacties ontsloten ten behoeve van de Analytics dienstverlening door BDO aan hun klanten.

Over BDO
BDO combineert haar kennis met slimme en gebruiksvriendelijke software. BDO Digital | Data Analytics is één van deze slimme oplossingen waarmee BDO haar klanten helpt met het omzetten van (grote hoeveelheden) data naar waardevolle (stuur)informatie.
De bedrijfsprestaties zijn direct inzichtelijk en tot op factuurniveau te analyseren. Klanten zijn zo sneller in staat om financieel, operationeel en strategisch bij te sturen op basis van concrete KPI’s.
Voor meer informatie BDO Digital | Data Analytics – BDO

Over Easy2Analyse

Easy2Analyse biedt een totaaloplossing voor de analyse en controle van administraties,   bijvoorbeeld in het kader van de (jaarrekening)controle. Easy2Analyse biedt een scala aan voor gedefinieerde analyses. Het groot aantal bestandsformaten dat wordt ondersteunt zorgt voor een toenemende en bredere inzet in uiteenlopende toepassingsgebieden. Een van deze formaten is de auditfile financieel, zoals gespecificeerd door de belastingdienst. Easy2Analyse ondersteunt alle versies van de auditfiles en houdt de ontwikkelingen actueel bij. Meer informatie over Easy2Analyse