E2A voor

Bedrijven en instellingen

Voor bedrijven en instellingen biedt Easy2Analyse een krachtig instrument voor de interne beheersing en op een praktische wijze invullen van de behoefte aan analyse en periodieke rapportering.

Analyseren & Controleren

Rapporteren & Consolideren

Jaarrekening

Interne beheersing en Rapportages

De auditfile financieel is niet alleen een belangrijke bron voor accountants en de belastingdienst. Het kan ook een belangrijke bron zijn voor het verbeteren van de interne beheersing en als praktisch hulpmiddel voor periodieke rapportages. Momenteel bestaan er 4 soorten auditfiles: financieel, salaris, afrekensystemen en rittenregistratie.

Analyseren & Controleren

Op basis van de Auditfile Financieel analyseert u met enkele muisklikken de financiƫle administratie. Meer dan 130 overzichten en analyses zijn voorgedefinieerd. Met een druk op de knop de analyses die van belang zijn voor de interne beheersing. Hiermee kunt u ook uw interne beheersing tegelijk afstemmen op de behoefte van uw accountant, bijvoorbeeld voor de samenstel of controle opdracht. Dat kan kosten besparen.

Rapporteren & Consolideren

Inzicht in actuele cijfers is van levensbelang. Op basis van de Auditfile Financieel kunt u periodiek voorzien in de financiƫle gegevens die rechtstreeks afkomstig zijn vanuit uw financieel pakket. Met een druk op de knop vervaardigd u de gewenste overzichten en/of
analyses. Overzetten naar Excel voor uitwisseling met andere systemen, voor bijvoorbeeld consolidatie? Ook dat is met een druk op de knop geregeld.

Jaarrekening

Vanuit de Auditfile Financieel kunt u direct een jaarrekening aanmaken. U kunt kiezen voor een indeling van het Referentie grootboekschema of een eigen indeling.
Als de RGS code in de auditfile aanwezig is hoeft u verder niets te doen. Periodieke rapportage op basis van de jaarrekening is in een handomdraai geregeld.

Probeer nu onze demo

Helemaal gratis en vrijblijvend tot 2500 records testen

Demo