Goed gereedschap is het halve werk, daar tekenen wij voor.
Het zijn echter onze gebruikers die Easy2Analyse tot resultaten laten leiden.

“We werken nu al aren met de software van Easy2Analyse. We zijn zeer tevreden over de toepasbaarheid bij het maken van financiële analyses met allerlei invalshoeken. Dat werkt no nonsens. Ook zeer tevreden over de snelle respons van de helpdesk, geen eindeloos op en neer mailen van vragen en antwoorden maar meteen met Teamviewer naar de goede oplossing gezocht.

Rene van Dijck  –  Wester & van Dijck

“De oplossing doet wat er wordt beloofd. Meer zelfs. En daarnaast maakt de prettige samenwerking en het meedenken van de mensen achter Easy2Analyse ons zéér tevreden over de samenwerking.”

Jochem Terlunen

                                                                                                                                                                                                     Jochem Terlunen  –  Scherpthe

“Sinds kort maakt onze controle afdeling gebruik van de Easy2Analyse Full Analyser & Reporter. Met name de snelheid bij grote bestanden, de gebruiksvriendelijke interface en de grote variëteit aan import- en exportmogelijkheden hebben ons doen besluiten om afscheid te nemen van onze vorige analysesoftware. Daarnaast bevat Easy2Analyse veel standaard analyses, die aangevuld kunnen worden met eigen analyses. De communicatie bij vragen of bugs verloopt snel en is oplossingsgericht, zo werden kleine bugs met het inlezen van CAMT.053-bestanden binnen een dag opgelost.”

Jelle Polman – ECOVIS BonsenReuling Audit

“Door gebruik te maken van componenten van Easy2Analyse kunnen wij data vanuit alle financiële pakketten van klanten ontvangen en opnemen in ons data-platform. Dit stelt ons in staat om onze unieke Analytics dienstverlening uit te breiden naar alle organisaties ongeacht met welke bronsystemen zij werken”

drs. J.A.(Alexander) Leppink RA – Partner BDO.

Door ons gebruik van Easy2Analyse (E2A) biedt het onze accountantsorganisatie AuditNL West veel extra mogelijkheden van data-analyse waarbij het gebruik van E2A leidt tot een efficiënte en effectieve inzet van data-analyse in de controle zonder hobbyisme. Niet alleen voor wettelijke controle-opdrachten gebruiken wij E2A maar ook voor andere assurance-opdrachten zoals de controle van de WMO zorgdeclaraties (met Iwmo data verkeer) gebruiken wij Easy2analyse mede omdat E2A hiervoor direct een aantal standaard scripts heeft geschreven waardoor het vaststellen van de aansluitingen per periode per zorgproduct, het trekken van een steekproef, etc. een fluitje van een cent zijn. AuditNL West is een Audit-Only organisatie die zich focust op een effectieve en efficiënte controle waarbij E2A uitstekend op inspeelt doordat zij dit doel begrijpt en wij de data-analyse via E2A effectief kunnen toepassen op het doel van de controle. Wij geloven namelijk in de strategie door iedereen te laten doen waar die goed in is en op die manier schaarse middelen optimaal worden benut voor onze (opdrachten en) klanten en de software van E2A is daarnaast gebruikersvriendelijk en geschreven voor de gemiddelde gebruiker die hiermee direct uit te voeren kan zonder veel gedoe!

drs. D.J.M. (Mario) van Buijtene RA
Partner

Wij maken al enkele jaren naar tevredenheid gebruik van Easy2Analyse Full Analyser & Reporter. Het pakket is een prima gereedschap bij het analyseren van financiële data. Easy2Analyse heeft op ons verzoek een script voor bepaalde werkzaamheden gebouwd. Dit soort maatwerk geeft ons als gebruiker vertrouwen in een goed product. Wij ervaren easy2analyse als een snel opererende en oplossingsgerichte partner. 

G.J. (Gerard) Vreeswijk MCI
Functioneel beheerder

Easy2Analyse is een handige tool die zelf verbanden legt en waar snel grote hoeveelheden informatie kunnen worden verwerkt. Na de eerste scan kunnen de cijfers worden bewerkt door deze te sorteren en bestanden te koppelen.

Mart Baltessen
Directeur/Eigenaar Smart Transactions

Wij zijn erg tevreden over de communicatie met jullie bedrijf en de snelle respons. Door de aanschaf kunnen wij nu gemakkelijk afscheid nemen van ons oude salarispakket en overgaan naar een nieuw pakket zonder dure aankopen te doen om de benodigde data te kunnen bewaren.

Pronvos

Ik ben zeer tevreden over de communicatie met jullie bedrijf en de snelle respons. Al jarenlang gebruik ik QDAC en tegenwoordig Easy2Analyse voor data analyse en grote bestanden. Deze week gaf ik input aan de XAS file. De salaris auditfile geeft de controller de mogelijkheid om businesspartner te zijn richting accountant voor wat betreft in Control zijn. Daarnaast een support aan lijn managers en afdeling HRM en mogelijk separaat salaris administratie. Vaak zijn salariskosten een groot aandeel in de verlies en winstrekening en een black box. Dankzij XAS en de software van Easy2Analyse kun je nu diverse doorsneden maken en kijken naar trends en export naar Excel voor eventuele aanvullende analyses. Een must have voor elke finance professional. Aan het gereedschap herken je de professional. Via de XAF en inzicht in gevoerde grootboek administratie en XAS voor de salaris administratie heb je de tools voor een perfecte P&C Cycle! Wat echt super is dat je diverse boekjaren en bedrijven (BV”s) in 1keer kunt inlezen en dan allerlei analyses kan maken. Kortom, Geweldig !!

Arco Verolme MBA MFM EMLog MTL

Hieronder vindt u een greep uit onze gebruikers