E2A voor

Advocaten en curatoren

In geval van (dreigende) insolventie is het van belang om zo snel mogelijk en tegen de laagst mogelijke kosten inzicht te krijgen in het financiële reilen en zeilen van de boedel. Easy2Analyse helpt u hierbij.

Analyseren  financiële administratie

Ontsluiten overige data

Rapporteren

Ontsluiten en analyse van databronnen

In geval van Insolventie is het van belang snel inzicht te krijgen in de financiële situatie. Met de Audit Financieel heeft u een belangrijke basis om de betrouwbaarheid en de volledigheid van de administratie in een korte tijd vast te beoordelen. Wilt u ook andere bronnen in uw analyse betrekken, bijvoorbeeld bankafschriften in pdf of Excel bestanden? Ook dat is geen probleem met Easy2Analyse.

Analyseren financiële administratie

Op basis van de Auditfile Financieel analyseert u met enkele muisklikken de financiële administratie. Meer dan 130 overzichten en analyses zijn reeds voorgedefinieerd. Met een druk op de knop voert u de analyses uit. Uiteraard worden alle uitgevoerde analyses gelogged in de audittrail. Dit is wel zo nuttig voor het dossier.

Ontsluiten overige data

Databronnen in de boedel zijn niet alleen beperkt tot de financiële administratie. De Full Analyser biedt een rijke functionaliteit voor het ontsluiten en analyseren van uiteenlopende databronnen, bijvoorbeeld bankafschriften, bankgegevens, email boxen, databases, pdf documenten. Met de aanwezige scripttaal maakt u de analyses op maat en automatiseert deze voor later hergebruik.

Rapporteren

Vanuit de uitgevoerde analyses kunt u eenvoudig de informatie die nodig is voor rapportages bij elkaar brengen. Desgewenst kunnen allen uitkomsten eenvoudig met 'een druk op de knop' naar Excel worden overgezet voor uw verantwoording en/of rapportage.

Probeer nu onze demo

Helemaal gratis en vrijblijvend tot 2500 records testen

Demo