Ook dit jaar gaan wij weer een aantal trainingen verzorgen. Naast de reeds bestaande training van de Auditfiles Analyser & Reporter zullen wij dit jaar ook een training van de Full Analyser & Reporter verzorgen.

De training voor de Auditfiles Analyser & Reporter zal plaatsvinden op maandag 17 juni 2019, van 10.00u tot 15.00u (inclusief lunch).

De training voor de Full Analyser & Reporter zal plaatsvinden op maandag 24 juni 2019, van 10.00u tot 15.00u (inclusief lunch).

De kosten voor beide trainingen bedragen per persoon € 195,- exclusief BTW. Het enige dat u hoeft mee te nemen is een geschikte laptop voorzien van Windows. Voor de duur van de training stellen wij een versie van de software beschikbaar.

U kunt zich aanmelden voor deze trainingen door het formulier hiernaast in te vullen.

Wij verzoeken u om u zo snel mogelijk aan te melden.

De locatie van de cursussen wordt nog bekend gemaakt, wij streven naar een centrale locatie in het land. Wij hebben maximaal plaats voor 12 deelnemers, deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding.

Inschrijven Training

  • Prijs: € 195,00 Aantal:
    Met hoeveel personen wilt u de training van maandag 17 juni 2019: Auditfiles Analyser & Reporter volgen?
  • Prijs: € 195,00 Aantal:
    Met hoeveel personen wilt u de training van maandag 24 juni 2019: Full Analyser & Reporter volgen?
  • € 0,00
    Excl. BTW
  • Door uw cursus plaatsen via dit formulier te reserveren gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en met ons privacy statement.