Skip to main content
Updates

Mei 2017

By 19 mei 2017december 6th, 2017No Comments

Openen link als bestand in opendialoog venster gewijzigd (het gelinkte bestand geopend in plaats van het link bestand zelf).
Regex (regular expression) expressie toegevoegd. Kan worden ingezet in bijvoorbeeld entiteits extractie (toon alle postcodes of kentekens in een bestand).
Append functie uitgebreid met veldnaamherkenning (de velden worden nu bij het mergen van bestanden onder elkaar gezet op basis van veldnaam en niet meer op basis van veldvolgorde).
Indexbestand van filter toegevoegd. Dit houdt in dat een filter kan worden opgeslagen als bestand, waarmee veel sneller kan worden gewisseld van filter.
De functie replaceseq toegevoegd. Met deze functie kan een tekenreeks in een bepaalde volgorde veranderd worden.
De mogelijkheid om een aanhalingsteken (“) te gebruiken in expressies is toegevoegd door deze te noteren als \” (sub(“lo\”op;1;3) wordt dan lo” ).
Script commando delete file toegevoegd.
Script commando appendtofile toegevoegd om te kunnen schrijven en appenden naar tab gescheiden tekst bestand. Hiermee kan een bestand worden gemaakt uit verschillende tabellen en filters.
Bug in project file met veel expressies opgelost.
Het tableproperties commando is uitgebreid met variabele om de eigenschappen van een auditfile weg te kunnen schrijven naar een tabel.
Toegevoegd: mogelijkheid om tabelnamen mee te geven bij opslaan als Excel. Hiermee kunnen gecontroleerd bepaalde tabellen worden geexporteerd.
Toegevoegd: mogelijkheid om Excel op te starten na opslaan. Dit om een rapport in Excel te kunnen tonen.
Toegevoegd: filter operators “and not” en “or not”. Dit om named filters te kunnen combineren.
Toegevoegd: Auditfile Analyser: analyse A.04: rapport kwaliteit naar Excel.
Toegevoegd: Auditfile Analyser: analyses FH.28 en FH.29: afboekingen debiteuren/crediteuren buiten kas/bank.