Skip to main content
Algemeen

Samenwerken in de dataketen

Easy2Analyse en BDO werken samen in de dataketen.

BDO Accountants & Adviseurs kiest voor Easy2Analyse als partner om de verwerking van gegevens vanuit uiteenlopende financiële systemen te faciliteren. Easy2Analyse fungeert daarbij als centrale hub voor het inlezen van de verschillende auditfiles, het standaardiseren van deze files en het resultaat daarvan aan te leveren aan het dataplatform van BDO. De samenwerking maakt het voor BDO mogelijk een veelheid aan financiële pakketten te ondersteunen, zonder dat daarvoor specifieke koppelingen nodig zijn.

Citaat

“Door gebruik te maken van componenten van Easy2Analyse kunnen wij data vanuit alle financiële pakketten van klanten ontvangen en opnemen in ons data-platform. Dit stelt ons in staat om onze unieke Analytics dienstverlening uit te breiden naar alle organisaties ongeacht met welke bronsystemen zij werken”, aldus drs. J.A.(Alexander) Leppink RA – Partner BDO.

Over BDO
BDO combineert haar kennis met slimme en gebruiksvriendelijke software. BDO Analytics is één van deze slimme oplossingen waarmee BDO haar klanten helpt met het omzetten van (grote hoeveelheden) data naar waardevolle (stuur)informatie. De bedrijfsprestaties zijn direct inzichtelijk en tot op factuurniveau te analyseren. Klanten zijn zo sneller in staat om financieel, operationeel en strategisch bij te sturen op basis van concrete KPI’s.

Meer informatie over BDO Analytics

Tot slot
De keuze van BDO voor Easy2Analyse zien wij als bevestiging van onze kennis en aanpak voor data analyse in de accountancymarkt. Heeft u daarbij hulp nodig? Graag helpen wij ook uw kantoor.

Neem contact met ons op